A leggyakoribb kérdések az intimplasztikáról

1. Lehetséges egyszerre elvégezni a kisajak és nagyajak plasztikát?
A két beavatkozás elvégezhető egyszerre is, ugyanis nem terhelik meg túlzottan a páciens szervezetét, és a gyógyulási idő alatt sem jár az együttes operáció miatt több kellemetlenséggel. A tapasztalatok azt mutatják, hogy ezeket érdemes is egyszerre elvégezni, így ugyanis egyetlen alkalommal kialakítható a kívánt forma és méret.

2. Bármilyen életkorban elvégezhető a kisajak plasztika?
Fiatal korban, 18 év alatt általában akkor szokták elvégezni, ha ezt valóban kirívó eltérések indokolják. Egyébként pedig bármikor, akár jóval a változókor után is van lehetőség az intim területek ilyen jellegű korrekciójára.
3. Mennyire fájdalmasak az intim plasztikai beavatkozások?
A leggyakoribb tévhitek ezzel kapcsolatban vannak az érdeklődők fejében. A terület sajátosságaiból adódóan nincs szükség altatásra, helyi érzéstelenítéssel is elérhető, hogy a páciens semmiféle fájdalmat ne érezzen.

4. Milyen az ideális forma?
Alapvetően meghatározni, hogy milyen forma és méret az ideális, szinte lehetetlen. Minden férfinak más tetszik, ám az tény, hogy a női magabiztosságnál nincs vonzóbb az ágyban. Ha pedig ennek eléréséhez egy hölgy számára a plasztikai műtéten keresztül vezet az út, akkor több indok talán nem is szükséges.

5. Megváltozik a szexuális élet intim plasztika után?
Negatív értelemben semmiképp, ugyanis minden érzet megmarad a beavatkozás után, legyen szó akár a kisajkakat, a nagyajkakat, vagy a csuklyát érintő műtétről. Pozitív hozadékkal viszont garantáltan lehet majd számolni, hiszen az intim területekkel való elégedettség egyértelműen rányomja bélyegét az önbizalomra, a magabiztosságra a szexuális együttlét során.